Храм великомученика Димитрия Солунского

20-річчя заснування храму

В день пам’яті святого великомученика Димитрія Солунського, котрий постраждав за Христа у ІV столітті, Митрополит Криворізький і Нікопольський Єфрем з архіпастирським візитом відвідав храм на честь великомученика Димитрія в Довгинцівському районі міста Кривого Рогу, де очолив святкове богослужіння з нагоди престольного свята у 20-річчя від дня заснування Парафії.

Архіпастиря з хлібом-сіллю та букетами квітів зустрічали вихованці недільної церковно-приходської школи.

Владиці Єфрему за Божественною Літургією співслужили намісник чоловічого монастиря священномученика Володимира, митрополита Київського і Галицького м. Кривий Ріг архімандрит Володимир (Нероба), благочинний Криворізького Міського Центрального благочиння протоієрей Анатолій Риженко та священнослужителі з числа кліру Криворізької єпархії.

На Малому Вході за старанні пастирські труди Митрополит Єфрем, з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви, Митрополита Київськогоі  всієї України Онуфрія, возвів настоятеля храму святого великомученика Димитрія Солунського м. Кривий Ріг в сан протоієрея.

По завершенні Божественної Літургії Владика, у співслужінні духовенства, звершив молебень, наприкінці котрого Митрополит Єфрем підніс молитву до святого великомученика Димитрія Солунського.

По закінченні богослужіння Високопреосвященніший владика побажав отцю настоятелю благодатної допомоги від Господа в подальшому служінні на користь ввіреної йому Богом пастви, а всім присутнім надав своє святительське благословіння.