Храм великомученика Димитрия Солунского

Літія в Георгієвскій дзвіниці з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В п’ятницю світлої седмиці у Кривому Розі пройшли урочисті заходи, присвячені Дню Перемоги, а також 76-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Цього дня криворіжці прийшли на урочистий мітинг, який відбувся біля Меморіального комплексу на проспекті Миру в Металургійному районі, щоб вшанувати пам’ять загиблих героїв і віддати данину поваги ветеранам Великої Вітчизняної війни.

Після закінчення офіційної частини ветерани та учасники святкового заходу мали можливість помолитися в пам’ятній каплиці Великої Свято-Георгіївської дзвіниці. Заупокійну літію у співслужінні духовенства звершив Митрополит Єфрем. Духовні піснеспіви виконував Митрополічий хор епархії.

Серед присутніх були ветерани війни, криворізький міський Голова Костянтин Павлов та голови районних в місті Кривому Розі рад.

На сам кінець всі мали можливість згадати своїх бойових товаришів, поставити свічки пам’яті за загиблими на полі бою і померлими від ран, а також помолитися за здоров’я нині живих героїв-переможців.