Храм великомученика Димитрия Солунского

Священик привітав колектив та вихованців гуманітарно-технічного ліцею з ювілеєм.

4 листопада 2016 року одному з провідних навчальних закладів Кривого Рогу – Криворізькому гуманітарно-технічному ліцею № 129 виповнилося 25 років. Святкування ювілею проходило у Палаці культури «Мистецький», яке відвідали почесні гості та багато випускників ліцею. З благословення Високопреосвященнішого Єфрема, митрополита Криворізького і Нікопольського, та на запрошення колективу ліцею на урочистому концерті були присутні священнослужителі міста.

Директор Нелля ПогрібнаЗ привітанням перед викладачами, вихованцями та гостями свята від імені духовенства виступив ієрей Миколай Беденко – настоятель храму святого великомученика Димитрія Солунського, який розташований неподалік від ліцею. За самовідданість справі навчання і виховання учнів високим моральним та духовним цінностям директор ліцею Погрібна Нелля Сергіївна з благословення митрополита Єфрема нагороджена медаллю святих священномучеників Онуфрія і Порфирія, святителів Криворізьких I ступеня. Також отець Миколай передав у дар колективу ліцею ікону святих новомучеників та сповідників землі Єкатеринославської.

Директор ліцею-ювіляра подякувала за високу нагороду і попросила благословення на подальшу просвітницьку діяльність, а також молитов за юних вихованців – майбутнє України.