Храм великомученика Димитрия Солунского

Різдвяні колядки прозвучали для школярів

Важко уявити когось, хто чекає на Різдво більше, ніж діти. Під час різдвяних святок хор парафії великомученика Димитрія Солунського міста Кривого Рогу на чолі з настоятелем храму ієреєм Миколаєм Беденком привітав школярів Довгинцівського району міста святковою програмою колядок.
На запрошення керівництва та педколективів Криворізького гуманітарно-технічного ліцею № 129, загальноосвітніх шкіл №№ 58, 87 та 109 співоча молодь храму вітала дітей з народженням Христа, подавала приклад юним серцям любові до Бога, Церкви та культурного надбання нашої держави.

У актових залах лунали наймелодійніші колядки на українській мові – «Щедрик» Миколи Леонтовича, «Тиха ніч» Йозефа Мора, народні – «Пречиста Діва», «Ой, радуйся земле», «Коляда» та інші.
Не дивно, що виступи колядників викликали захоплення не лише у дітей, але і у дорослих. Окрім цього, діти с задоволенням співали разом із хором відомі твори, вивчали слова нових колядок.

Отець Миколай побажав дітям у Новому році успіхів та нагадав, щоб учні і вчителі завжди просили благословення Божого на здобуття нових перемог, досягнення нових вершин у навчанні.